Apartement in Vila do Bispo dicht bij stranden

11 Juli 2021 - Casa da Praia Algarve

€ 55.00

Beschikbaar voor 4 personen.

Onze gastvrije, recent gerenoveerd apartement word gedefineerd door een frisse en strakke lay out met een Zen achtige harmonie en hier en daar een kleurtje.

Het appartement werd volledig gerenoveerd met de toevoeging van een nieuwe keuken, nieuwe badkamer, nieuwe meubelen, niewe vloer enz… Het elegante interieur is voorzien van een volledig uitgeruste keuken, een zitkamer en een grote eethoek.

Het aparrement heeft 2 slaapkamers en is gelegen in het centrum van Vila do Bispo dicht bij de de local markt. winkeletjes en typische Portugese restaurantjes. De mooie stranden zijn gelegen op enkele minuten rijden van het apartment, Castelejo, Cordoama en Barriga zijn er maar een paar.

De Casa da Praia Algarve portofoio is door een interier en tuin architect onworpen die meer dan 15 jaar in de Algarve woont. Het spartement is bezaaid met unieke en eclectische stukken, verzameld tijdens reizen over de hele wereld.

Deel een maaltijd in de rust van uw apartement of ga naar 1 van de vele lokale restaurants en bars. Voor rustigere avonden en ongestoorde ontspanning vindt u een selectie gezelschap spelletjes en boeken. Op zoek naar vegetarische eetgelegenheden, een wijngaard of waar u amandel- en vijgenboomgaarden kunt vinden? Hoop je een glimp op te vangen van een dolfijn? Verlang je naar een handgeweven deken of een handtas gemaakt van kurk? Het apartement heeft een map met een greep uit persoonlijke favorieten – plaatsen om naartoe te gaan, dingen om te zien, wat te kopen en wat te eten.

Hoe fijn is dat…. De bedden zijn opgemaakt en voldoende handdoeken liggen in de kast. Het huis is voorzien van hand-, thee- en vaatdoekjes, kruiden, afwasmiddel, hand-zeep, zeep, shampoo, bad zeep, koffie, suiker, een vuilniszak en ook de eerst rol toiletpapier ontbreekt niet.

Geen stress … je hebt vakantie! Lekker eten, een goed glas wijn, een duik in het zwembad, fietsen, wandelen of gewoon helemaal niets! Wij hopen dat jullie je snel “thuis” voelen en genieten.

Welkom in Casa da Praia Algarve!

Huis: 67 m2

Leefruimte:

Zitplaats voro 4 personen
Eetplaats:

Eetplaats voor 4 personen
Keuken:

Gasfornuis – electrische oven
Koelkast – Vriezer
Toaster – Waterkoker – Filter koffiemachine
Strijkplank . Strijkijzer

Slaapkamer:

Slaapkamer 1: dubbel bed (160 x 200 cm)
Slaapkamer 2: 2 enkele bedden )90 x 200 cm)

Badkamer:
Badmaker 1: Douche – wastafel – toilet
Badkamer 2: toilet – wastafel – bidet

Algemeen:

Wifi (fibre internet 100 MB upload/100 MB download per Sec)
Flat screen TV
Haardroger
Verwarming
Strandspeelgoed
Veiligheid: brandblus apparaat – brandwerend deken – eerste hulp koffer – rook/CO2detectie – veiligheids signalisatie
Gratis parkeren 10 m van het huis

Diensten:
Aankomst : 16 h
Vertrek: 10 h
Persoonlijke reisgids
Fietsverhuur op aanvraag
Yoga op aanvraag
Surfboard verhuur op aanvraag
Hoge stoel – baby bed met bedlinnen verhuur
Strand handdoeken verhuur

Huisreglementen:

Huisdieren niet toegelaten
Roken binnen niet toegelaten
Feesten niet toegelaten

 

Aanwezig in verblijf
Wasmachine
Televisie
Wifi

Regio
Algarve

Ligging
Aan zee

Soort
Te huur

Aantal Personen
Maximaal: 4

Het aparrement heeft 2 slaapkamers en is gelegen in het centrum van Vila do Bispo dicht bij de de local markt. winkeletjes en typische Portugese restaurantjes. De mooie stranden zijn gelegen op enkele minuten rijden van het apartment, Castelejo, Cordoama en Barriga zijn er maar een paar.